POLITYKA PRYWATNOŚCI

Korzystając z serwisu internetowego http://rozwody.krakow.pl/ akceptujesz zasady zawarte w Polityce Prywatności.

DANE OSOBOWE

  • Korzystanie ze strony internetowej http://rozwody.krakow.pl/ nie wymaga podania żadnych danych osobowych. Jednakże dla wysłania formularza kontaktowego konieczne jest podanie swoich danych osobowych. Dane, o które będziesz proszony(-na) to imię, nazwisko, adres oraz nr telefonu i/lub email.
  • Niepodanie wymaganych danych zablokuje czynność, której te dane dotyczyły. Dane osobowe zebrane przez http://rozwody.krakow.pl/ będą wykorzystywane, przechowywane i przetwarzane zgodnie z udzielonym przez użytkownika zezwoleniem i w granicach prawa polskiego, a w szczególności ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29.08.1997 r. (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.).
  • Kancelarie Prawna Michał Słomka nie sprzedają i nie udostępniają zabranych przez siebie danych personalnych czy adresowych osobom trzecim. Każdy użytkownik ma prawo do wglądu, zmiany i usunięcia swoich danych osobowych z bazy danych.

PLIKI COOKIES

  • Strona http://rozwody.krakow.pl/ generuje pliki cookies, które zapamiętują informacje o Tobie i umożliwiają późniejsze rozpoznanie Cię przez serwer.
  • Cookies w żaden sposób nie uszkadzają systemu na Twoim komputerze, a każda przeglądarka internetowa ma możliwość ich wyłączenia.

ZMIANY W POLITYCE PRYWATNOŚCI

  • O wszelkich zmianach w naszej Polityce Prywatności poinformujemy uprzednio użytkowników i będziemy je w prowadzać w porozumieniu z nimi. Jeśli zmiany owe nie będą Ci odpowiadać, zawsze istnieje możliwość rezygnacji z udostępniania nam swoich danych osobowych.